IK COACH JOU NAAR MEER LEVENSGELUK. JE ZAL ONTDEKKEN HOE HET ANDERS OF BETER KAN.

Situaties waarin je zit beter maken

Life coaching is goed voor inzichten, ondersteuning en verbetering op gebied van energiemanagement, communicatie, sociale vaardigheden, assertiviteit, belemmeringen, patronen, oplossingsgericht denken en omdenken, innerlijke rust, minder zorgen, veerkracht en weerbaarheid. Hoe sta jij in het leven?

Jezelf beter leren kennen

Lifecoaching is aangeraden om je zelfbeeld op te waarderen. 
Je houdt jezelf op een liefdevolle manier een spiegel voor. Je krijgt inzicht in je eigen rol(len), je valkuilen en allergieën, uitdagingen, kwaliteiten en talenten. Je leidt jezelf naar meer begrip, betere zelfzorg en meer zelfvertrouwen.  Hoe zie jij jezelf vandaag in het leven? 

Jezelf ontplooien om je doel te bereiken

Life coaching is goed om je privéleven een andere wending te geven. Als je ergens op vastloopt, kan je onder begeleiding je richting bepalen, je weerstand wegnemen en vervolgens wel je doel bereiken.
Je coach is je co-piloot om je in de juiste richting te sturen naar andere horizonten en een aangenamer gevoel. Waar sta jij in het leven?

Lifecoaching voor iedereen

Lesley Coach Ternat

Lesley als coach

Als 50+ heb ik al een behoorlijk pakket aan levenservaring opgedaan. Genetische factoren maken me kwetsbaar en ik heb zelf al veel toegepast om uit destructieve patronen te komen en er telkens opnieuw weer krachtig te staan. Ook heb ik een scheiding doorgemaakt, het water van het nieuw samengesteld gezin doorzwommen, een ernstig ongeval overwonnen en een gevarieerde professionele invulling gekozen.

Mijn opleidingen
De gevolgde opleidingen Praktische psychologie, Life Coach en Loopbaancoach ondersteunen mijn coachaanpak. De aangeleerde technieken maakte ik me eigen en gaf ik een persoonlijke invulling. Graag het goede doen en dat ook goed doen voor jou, geeft mij energie om blijvend bij te scholen. 
Mijn levenservaring, mijn expertise, mijn coachvaardigheden en meer dan 4 jaar coachervaring zet ik in voor jouw verhoogd geluk.
Voor wie?
Hoe werkt lifecoaching?

Coach Ternat

Lesley De Schepper
Tarwehof 4
1742 TERNAT

  • E-mail: Lesley@coachternat.be
  • Telefoon: +32(0)497 35 19 19

Foto's

© Copyright 2024 Lesley De Schepper. Alle rechten voorbehouden

Search